adande food chocolate circle

Chocolade

Het kostbaarste ingrediënt moet goed worden opgeslagen op een manier waarmee het risico dat chocolade gaat ‘zweten’ wordt voorkomen. Adande zorgt telkens weer voor perfecte chocolade.

IJs

Stabiele temperatuur garandeert dat er geen vriesbrand of ijskristallen optreden, waardoor ijs en sorbets zacht, vol aroma en in de beste conditie blijven.

adande food dessert circle
adande and food octopus v2 circle 2

Vis

Vis is een gevoeliger eiwit dan vlees, maar verliest ook vocht en smaak, en dus essentiële voedingsstoffen, als ze niet in een microklimaat wordt bewaard waarin zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraat consistent is. Met een gemakkelijk instelbare temperatuur kunnen chef-koks vis in een Adande op 1 °C bewaren. Hierdoor blijft de vis vers en gehydrateerd, wat zorgt voor kwalitatief hoogstaande, malse producten die klaar zijn om te bereiden.

Vlees

De koelkasten van Adande bewaren dure eiwitten op de allerbeste wijze. Consistente temperatuur van 2 °C, consistente vochtigheidsgraad, betekenen dat Adande alle soorten vers vlees zodanig opslaat dat ze hun natuurlijke smaak en textuur behouden. Koelen op lage snelheid houdt in dat alle soorten producten optimaal worden bewaard, klaar voor de bereiding wanneer dat nodig is.

adande food meat circle