Onze technologie

Onze gepatenteerde ‘Hold the Cold’-technologie is de eerste grote innovatie op het gebied van koeling in meer dan 70 jaar, en functioneert als geen andere koelkast of diepvries in de commerciële koelsector.
De geïsoleerde ladebak in de unit, die totaal uniek voor Adande is, zorgt dat koude lucht wordt vastgehouden als de lade wordt geopend. Conventionele koelunits gebruiken ventilators om koude lucht door de kast te blazen maar bij Adande valt koude lucht zachtjes neer op en rond het voedsel in de geïsoleerde lade – wij noemen dit ‘koeling op lage snelheid’. Met dit ontwerp kunnen chef-koks de bewaartijd van hun ingrediënten en producten verlengen door het uitdrogen van voedsel te voorkomen.
Koeling op lage snelheid garandeert dat Adande te allen tijde een stabiele temperatuur en buitengewone vochtregeling handhaaft. Tijdens frequent en langdurig openen van de lade is het effect van warme omgevingslucht minimaal, wat een koel en gunstig microklimaat voor de opslag van voeding biedt.
Zelfs in de warmste keukens en zelfs als ze vlak onder zeer warme bakplaten en houtskoolgrillen in de kookopstelling staan, presteren de laden van Adande op precies dezelfde manier. Bovendien bieden de geïsoleerde laden een perfect overzicht van bovenaf van alle producten en ingrediënten, waardoor de snelheid van de service en productie in de keuken wordt bevorderd.