Onze producten

De modulaire units van Adande hebben een zeer eenvoudig en gepatenteerd ontwerpverschil – geïsoleerde ladebakken. Door dit unieke kenmerk kunnen ze op praktisch elke locatie en in elke keuken beter dan andere laden presteren. Ze zijn beproefd en betrouwbaar, blinken uit in de meest veeleisende omgevingen, en worden vertrouwd door kritische chef-koks en gebruikers in alle sectoren.

Het ontwerp biedt niet alleen de meest stabiele bewaartemperatuur en vochtigheidsgraad, wat verspilling van voedsel voorkomt, maar zorgt er bovendien voor dat een minimale hoeveelheid koude lucht verloren gaat, waardoor de bedrijfskosten laag blijven. De ongeëvenaarde garantie op afdichtingen van Adande zorgen voor nog grotere besparingen.

Of ze nu vrijstaand of onderbouwd zijn, als tafel voor apparatuur worden gebruikt of in een fornuis zijn ingebouwd, met de talloze verschillende maten en formaten kan op elke plek in de keuken op de units van Adande worden vertrouwd.

Een toenemend aantal toonaangevende restaurants en hotels vertrouwen uitsluitend op de gepatenteerde koeling van Adande in hun keukens.

De nauwkeurige temperatuurregeling met trapsgewijze instellingen van koelkast (+15 °C) tot diepvriezer (-22 °C) onderscheidt de units van Adande van de concurrentie. Vis dat zonder de noodzaak van ijs op precies +1 °C wordt bewaard, blijft langer verser en is gemakkelijker te fileren. Vers vlees dat op precies +2 °C in een Adande wordt bewaard, droogt minder uit en verliest minder vocht. IJs en sorbets die op -15 °C worden bewaard blijven zonder kristalvorming op de ideale serveertemperatuur. Friet spettert minder tijdens frituren, absorbeert minder olie en word gelijkmatig bereid als ze in een Adande wordt bewaard. Zeevruchten, pasta, pasteitjes, salade en garneringen behoren tot de vele andere verschillende voedselsoorten die beter houdbaar zijn in zo’n stabiele en nauwkeurig geregelde omgeving.
Als voedsel belangrijk voor uw is, kies dan overal in uw keuken voor Adande.