Vitrines voor de detailhandel,
aangedreven door Aircell

Kosten verlagen

Voedselkwaliteit behouden

De planeet beschermen

Gemeenschappen beschermen

Adande presenteert met trots het nieuwe assortiment vitrines voor de detailhandel. Deze vitrines worden aangedreven door een revolutionaire nieuwe en gepatenteerde technologie: Aircell.

Aircell regelt nauwkeurig de gekoelde luchtstroom binnen in een gekoelde vitrine. Zo kunnen grote hoeveelheden voedsel gemakkelijk toegankelijk en in een nauwkeurig geregelde omgeving worden uitgestald met minimaal energieverbruik.

Met Aircell aangedreven vitrines maken het detailhandels mogelijk om aan milieudoelen te voldoen en operationele kosten te besparen. Vitrines met Aircel van 2,5 meter kunnen meer dan € 700 per jaar aan energie besparen en meer dan een ton minder CO2 uitstoten in vergelijking met standaard open vitrines.

De Bora wordt door zowel supermarkten en kleine kruideniers als (afhaal)restaurants gebruikt en is een vitrine die een belangrijk verschil ten opzichte van andere open koelkasten maakt.

De Adande Bora is beschikbaar in roestvrij staal en Jet Black en met talloze uitstalconfiguraties en vormt een stijlvolle en efficiënte uitstalkast voor de verkoop van producten voor onderweg.

Aircelltech.co.uk