Laten we het hebben over temperatuur

Flexibiliteit van de temperatuur

Adande geeft u de flexibiliteit om de temperatuur in te stellen met een precisie van 0,1 °C en deze af te stemmen op het voedsel dat u bewaart. U kunt de temperatuur naar behoefte veranderen van koelkast tot diepvries en weer terug. Hiermee wordt gegarandeerd dat Adande koeling actief helpt bij het leveren van de beste kwaliteit voedsel voor uw gasten.

Een koelkast van Adande houdt de temperatuur stabiel zodat voedsel langer verser blijft. Zodoende wordt voedselverspilling beperkt en kunnen duurzaamheidsdoelen worden bereikt. Bovendien maximaliseert u uw bedrijfsresultaat.

Stabiliteit van de temperatuur

De nauwkeurige temperatuurregeling met trapsgewijze instellingen van koelkast (+15 °C) tot diepvriezer (-22 °C) onderscheidt de units van Adande van de concurrentie. Vis dat zonder de noodzaak van ijs op precies +1 °C wordt bewaard, blijft langer verser en is gemakkelijker te fileren. Vers vlees dat op precies +2 °C in een Adande wordt bewaard, droogt minder uit en verliest minder vocht. IJs en sorbets die op -15 °C worden bewaard blijven zonder kristalvorming op de ideale serveertemperatuur. Friet spettert minder tijdens frituren, absorbeert minder olie en word gelijkmatig bereid als ze in een Adande wordt bewaard. Zeevruchten, pasta, pasteitjes, salade en garneringen behoren tot de vele andere verschillende voedselsoorten die beter houdbaar zijn in zo’n stabiele en nauwkeurig geregelde omgeving.