Draai het gas hoger

De hitteschilden van Adande bieden ongeëvenaarde bescherming waardoor u de Adande-koelkast veilig onder kookapparatuur kunt plaatsen met temperaturen tot 200 graden Celsius.

Het hitteschild beschermt de omkasting van de koelkast en zorgt ervoor dat zelfs als de unit onder de meest intense temperatuur wordt geplaatst, uw Adande-koelkast consistent en betrouwbaar, zelfs in diepvriesstand, zonder problemen zal presteren.

Gebruikers vinden dit zeer nuttig en sommigen plaatsen hun Adande onder frituurstations, onder inductiegrillen, of zelfs onder hete kolen.

Adande hitteschilden worden standaard bij een Adande-unit geleverd.

Koel het

Een altijd populaire optie van één lade van Adande is de toevoeging van de snelkoelfunctie.

Met snelkoelers kunnen gebruikers werken met een kook/koelsysteem, waarbij voedsel kan worden bereid, gekoeld en dan opnieuw naar behoefte worden verhit zonder verlies aan voedingswaarde, kwaliteit of smaak. Het is een geliefd proces dat helpt bij het maximaliseren van de efficiëntie in de keuken tijdens drukke periodes.


Van oudsher namen snelkoelers veel ruimte in de keuken in, wat betekende dat kleinere bedrijven vaak geen gebruik van de voordelen van het koken/koelenproces konden maken.

Nu kan de mogelijkheid van koken/koelen in de Adande-koelkast worden opgenomen via de snelkoelfunctie. De flexibiliteit die dit biedt betekent dat chef-koks naar behoefte kunnen snelkoelen voordat ze de Adande-unit weer naar de gebruikelijke temperatuur van koelkast of diepvries terugbrengen. De lade van Adande met snelkoeloptie is vooral populair bij de patissiers in keukens voor de bereiding van unieke en verfijnde desserts op basis van chocolade en mousse.